TERMENI ȘI CONDIȚII DE UTILIZARE WEBSITE

 

Armopav SRL, cu sediul in B-dul Bucurestii Noi, Nr. 93-97, Bloc B3, Sc A, Et. 2, Ap. 12, Sector 1, Bucuresti, România, înregistrată la Registrul Comerțului sub nr. J40/299/2008  și având CUI 23045036, nr. telefon: 0727 302 529, vă invită să luaţi la cunoştinţă menţiunile legale şi elementele legate de consultarea şi utilizarea site-ului www.armopav.ro („Site-ul”).

 

1.Definitii

Vanzator – Armopav SRL.

Client / Cumparator –orice persoana fizica care are varsta peste 18 ani sau persoana juridica care isi face un Cont in Site si efectueaza o Comanda. Clientul poate fi denumit in continuare si “Utilizatorul”.

Produse si Servicii – orice produs sau serviciu listat pe Site, inclusiv produsele si serviciile mentionate in Comanda, care urmeaza a fi furnizate de catre Vanzator Clientului ca urmare a  Comenzii plasate de Client.

Comanda – un document electronic prin care Cumparatorul transmite Vanzatorului, prin intermediul Site-ului, intentia sa de a achizitiona Produse si Servicii de pe Site astfel cum sunt individualizate in Comanda.

Cont – sectiunea din Site care poate fi accesta introducand adresa de e-mail si o parola, si care permite Cumparatorului transmiterea Comenzii si care contine informatii despre Client/Cumparator si istoricul acestuia in Site (Comenzi, facturi fiscale, garantii Produse, etc.). Cientul / Utilizatorul se va asigura ca toate informatiile introduse la crearea Contului sunt corecte, complete si actualizate.

Cosul meu – sectiune din Cont care permite Clientului sa adauge Produse sau Servicii pe care doreste sa le achizitioneze la momentul adaugarii sau la un moment ulterior; in cazul in care Produsele sau Serviciile nu sunt achizitionate la momentul adaugarii prin efectuarea Comenzii, Clientul va beneficia de serviciul oferit de catre Vanzator de urmarire a Produselor si Serviciilor prin primirea de Comunicari Comerciale din partea acestuia.

Campanie – actiunea de a expune in scop comercial, un numar finit de Produse si/sau Servicii avand un stoc limitat si predefinit, pentru o perioada limitata de timp stabilita de catre Vanzator.

Review – o evaluare scrisa de catre destinatarul sau beneficiarul unui Produs sau Serviciu, evaluare redactata pe baza experientei personale si capacitatii acestuia de a realiza comentarii calitative și de a mentiona daca Produsul sau Serviciul respecta sau nu specificatiile mentionate de catre producatorul sau furnizorul Produsului.

Tranzactie – incasarea sau rambursarea unei sume rezultata din vanzarea unui Produs si/sau Serviciu de catre Vanzator Cumparatorului, in numerar sau online, indiferent de modalitatea de livrare.

Comunicari Comerciale – orice tip de mesaj trimis (cum ar fi: e-mail/SMS/telefonic/mobile push/webpush/etc.) continand informatii generale si tematice, informatii cu privire la produse similare sau complementare cu cele pe care Clientul le-a achizitionat, informatii cu privire la oferte sau promotii, oferte personalizate prin profilarea Clientului, informatii referitoare la Produse si Servicii adaugate in sectiunea “Cont/Cosul meu” sau sectiunea “Cont/Favorite” precum si alte comunicari comerciale cum ar fi cercetari de piata si sondaje de opinie.

Specificatii – toate specificatiile si/sau descrierile Produselor si Serviciilor asa cum sunt precizate in descrierea acestora din Site.

 

2. Incheierea Contractului

 • Contractul se considera incheiat intre Vanzator si Cumparator in momentul primirii de catre Cumparator de la Vanzator, prin intermediul postei electronice si/sau SMS a notificarii de expediere a Comenzii.
 • Proprietatea asupra Produselor va fi transferata la livrare, dupa efectuarea platii din partea Cumparatorului in locatia indicata in Comanda (intelegand prin livrare – semnarea de primire a documentului de transport furnizat de curier sau semnarea de primire pe factura fiscala in cazul livrarilor efectuate de personalul Vanzatorului).
 • Prin inregistrarea unei Comenzi pe Site, Cumparatorul este de acord cu forma de comunicare (telefonic, e-mail, etc) prin care Vanzatorul isi deruleaza operatiunile
 • Pentru motive justificate, Vanzatorul isi rezerva dreptul de a modifica cantitatea Produselor si/sau Serviciilor din Comanda. Daca Vanzatorul modifica cantitatea de Produse si/sau Servicii din Comanda va anunta Cumparatorul la adresa de e-mail sau la numarul de telefon puse la dispozitia Vanzatorului la efectuarea Comenzii si va returna suma achitata pentru Produsele
 • Pentru Comenzile ce urmeaza a fi livrate in sistem Rezerva si Ridica, pretul Produselor si/sau Serviciilor sunt cele practicate in magazinul din care se ridica Comanda. 

 

3. Politica de vanzare online

CONT / CARD

 • Contul pe Site se poate crea de catre Clientul persoana fizica, care trebuie sa aiba cel puțin 18 ani si sa creeze un cont, pe numele sau, pe Site. Clientul persoana juridica isi va crea contul pe numele reprezentantilor sai / pe numele persoanei.
 • Prin efectuarea înregistrării și deschiderea unui cont pe site-ul armopav.ro, clientul este de acord cu Politica de Date Personale publicata pe Site și cu acesti Termeni și Conditii.
 • Clientul  trebuie  să  asigure  confidențialitatea  datelor  de   autentificare, furnizarea acestora către alte persoane fiind interzisă. Cu ocazia crearii unui cont Clientul:
 • trebuie să furnizeze date corecte și să își mențină profilul actualizat;
 • parola trebuie să fie ținută secretă și schimbată în cazul unei utilizări nepermise sau a unei suspiciuni de acest fel;
 • trebuie să utilizeze serviciul în conformitate cu legea romana / europeana aplicabilă.

COMANDA

3.16 Clientul poate efectua Comenzi pe Site, prin adaugarea Produselor si/sau Serviciilor dorite in cosul de cumparaturi. Un Produs si/sau un Serviciu adaugat in Cosul Meu este disponibil pentru achizitie in masura in care exista stoc disponibil pentru aceasta. Adaugarea unui Produs/Serviciu in Cosul Meu neurmata de finalizarea Comenzii nu atrage dupa sine inregistrarea acelei Comenzi si nici rezervarea Produsului/Serviciului. Comercializarea online a Produselor are loc în sistem en-detail (comerț cu amănuntul), iar nu en-gros (comerț cu ridicata).

 • Prin finalizarea unei Comenzi, Cumparatorul confirma ca datele furnizate de acesta, in Comanda si in contextul finalizarii acesteia, sunt corecte, complete si adevarate la data plasarii
 • Vanzatorul poate anula Comanda efectuata de catre Cumparator, in urma unei notificari prealabile adresate Cumparatorului prin email, fara nicio obligatie ulterioara a vreunei parti fata de cealalta si fara ca vreo parte sa poata sa pretinda celeilalte daune-interese, daca Clientul refuza sa achite valoarea Comenzii si/sau daca Clientul a furnizat date incomplete, neadevarate sau incorecte care fac imposibila livrarea Comenzii. De asemenea, Vanzatorul își rezervă dreptul de a anula Comenzile care privesc Produse și/sau Servicii afișate pe Site ca urmare a unor erori tehnice sau care, din cauza unor erori tehnice, prezintă prețuri evident eronate/derizorii (prețuri care pot fi, în mod rezonabil, apreciate ca eronate/derizorii de către consumatorul mediu), cu consecința restituirii întregii sume plătite de Cumpărător în considerarea comenzilor anulate, dacă este cazul, in termen de 14 (paisprezece) zile
 • Comenzile plasate in timpul programului de functionare vor fi prelucrate in termenul mentionat in anuntul publicat de Vanzator pe Site. Comenzile plasate în zilele libere sau de sărbători legale vor fi prelucrate în ziua lucratoare urmatoare.
 • Finalizarea de catre Client a Comenzii implica, per se, acceptarea de catre acesta a obligaţiei de a face plata preţului Produselor /Serviciilor şi a costurilor de livrare, despre al caror cuantum Clientul este informat.
 • Clientul poate renunta la Comanda inainte de a primi din partea Vanzatorului confirmarea acesteia, prin notificarea Vanzatorului prin email sau telefonic (apelul telefonic trebuie confirmat obligatoriu prin email).

LIVRAREA PRODUSELOR

 • Produsele sunt livrate la adresa indicata de Client in Comanda, prin curier (sistem door-to- door). De asemenea, Comenzile pot fi preluate de catre Client direct din punctul de lucru.
 • Produsele sunt livrate de curier doar pe teritoriul Romaniei, indiferent de sistemul de livrare ales de Client, si doar in limita stocului
 • Termenul de livrare a Comenzii (in sistem door-to-door) este de cel mult 30 de zile calendaristice incepand cu ziua urmatoare predarii coletului de catre Vanzator catre curier.
 • Vanzatorul isi rezerva dreptul de a modifica modalitatile de livrare a Comenzilor sau de a adauga noi modalitati de livrare.

DREPTUL DE RETRAGERE

 • Cumparatorul are dreptul sa se retraga din Contract, respectiv sa returneze un Produs sau sa renunțe la un Serviciu, în termen de 14 zile calendaristice, fara invocarea niciunui motiv si fara a suporta alte costuri decât cele de livrare. Termenul de retractare incepe sa curga, conform OUG nr. 34/2014 in: – ziua în care consumatorul sau o parte terţă, alta decât transportatorul şi care este indicată de consumator, intră în posesia fizică a Produselor, în cazul contractelor de vânzare, sau:
 • în cazul în care consumatorul comandă printr-o singură comandă produse multiple care vor fi livrate separat, ziua în care consumatorul sau o parte terţă, alta decât transportatorul şi care este indicată de consumator, intră în posesia fizică a ultimului produs;
 • în cazul livrării unui produs care constă din mai multe loturi sau piese, ziua în care consumatorul sau o parte terţă, alta decât transportatorul şi care este indicată de consumator, intră în posesia fizică a ultimului produs sau a ultimei piese;
 • în cazul contractelor pentru livrarea periodică de produse pe o perioadă de timp determinată, ziua în care consumatorul sau o parte terţă, alta decât transportatorul şi care este indicată de consumator, intră în posesia fizică a primului
 • In cazul in care Clientul exercita dreptul sau legal de retragere, acesta va trimite Produsul /Produsele catre Vanzator in termen de cel mult 14 zile de la data la care acesta a comunicat Vanzatorului decizia sa de retragere. Clientul poate exercita dreptul sau legal de retragere si transmitand un email (la adresa: office@armopav.ro) sau comunicand aceasta decizie a sa telefonic, catre Vanzator. Produsul / Produsele vor fi returnate in aceeasi forma / componenta in care au fost primite, impreuna cu toate accesoriile lor si ambalate astfel cum au fost ambalate.
 • Daca Clientul exercita corespunzator dreptul sau de retragere, Vanzatorul va rambursa suma in maxim 14 (paisprezece) zile de la data informarii Vanzatorului de catre Cumparator asupra deciziei sale de retragere din Contract. Suma va fi returnata online sau in numerar, la alegerea Cumparatorului (daca Cumparatorul opteaza pentru rambursare in numerar, acesta trebuie sa se prezinte in magazin. Vanzatorul poate oferi Clientului posibilitatea rambursarii sumei achitate de Client pentru Comanda prin eliberarea unui voucher, caz in care Clientul trebuie sa precizeze expres ca doreste ca suma sa-i fie rambursata astfel.
 • Vanzatorul va putea amana rambursarea sumei pana la primirea Produselor sau pana la primirea unei dovezi conform careia acestea au fost expediate, in cazul in care Vanzatorul nu a preluat Produsele el insusi sau prin curierul său (se va lua data cea mai recenta).
 • Daca Produsul este returnat intr-o stare in care nu mai poate fi vandut sau nu mai poate fi vandut ca si nou (ambalaj deschis, accesorii lipsa, Produsul este deteriorat), Vanzatorul are dreptul de a solicita o suma de bani necesara pentru readucerea Produsului in stadiul initial, dupa caz sau pentru a acoperi diferenta de pret rezultata din vanzarea produsului ca resigilat sau, la solicitarea Clientului, Produsul poate fi reexpediat catre acesta din urma, cheltuielile de livrare fiind suportate de catre  Aceasta sumă se retine de Vanzator din pretul Produselor care trebuie restituit Clientului si se stabilește în funcție de valoarea pieselor ce trebuie înlocuite și a manoperei de recondiționare sau ca diferența dintre valoarea inițială a produsului nou și valoarea de revânzare a produsului folosit de Client. Contravaloarea sumei care se retine din pretul Produsului va fi comunicata Clientului dupa receptionarea Produselor returnate.
 • Vanzatorul poate subcontracta in mod liber serviciul de livrare a Comenzilor oricarui tert, ales de catre Vanzator, fara a fi necesara informarea Cumparatorului. Produsele vor fi livrate exclusiv in Romania.
 • Toate informatiile folosite pentru descrierea Produselor si/sau a Serviciilor disponibile pe Site nu reprezinta o obligatie contractuala din partea Vanzatorului, acestea fiind utilizate exclusiv cu titlu de prezentare.
 • Vanzatorul are dreptul, în orice moment, să modifice, să suspende sau să înceteze comercializarea online a Produselor și / sau Serviciilor, parțial sau în totalitate, temporar sau permanent, cu sau fără notificare prealabilă. Comenzile valabil confirmate de către Vanzator, anterior operațiunilor de modificare, suspendare sau încetare dispuse, vor fi în mod corespunzător executate de Vanzator.

 

4. Comunicari Comerciale

 • Clientul isi poate modifica in orice moment optiunea cu privire la acordul dat Vanzatorului pentru comunicarile comerciale, dupa cum urmeaza:
 • prin accesarea link-ului de dezabonare afisat in Comunicarile Comerciale primite de la Vanzator.

 

5. RETUR

5.1. Returul Produselor care fac obiectul Comenzilor, pentru motive de neconformitate si/sau in temeiul Regulamentului de retur, se face de catre Client, in conditiile specificate in legislatia romana  in vigoare (in caz de neconformitate produs) respectiv in Regulamentul de Retur (in caz de retur al unui produs care nu este neconform).

 

6. GARANTII

6.1. Toate Produsele comercializate de catre Vanzator beneficiaza de conditii de garantie conforme legislatiei in vigoare si politicilor comerciale ale producatorilor.

 

7. DREPTURI DE AUTOR

 • Acest Site este o creaţie intelectuală în conformitate cu dispoziţiile Legii nr. 8/1996 privind dreptul de autor şi drepturile conexe şi, ca atare, Armopav SRL, în calitate de autor al acestei creaţii originale, beneficiază de protecţia şi drepturile prevăzute prin lege.
 • Este interzisă orice reproducere sau reprezentare, parţială sau totală, în alte scopuri, pe orice suport, fără autorizaţia prealabilă expresă a Armopav SRL, în calitatea sa de autor.
 • Nerespectarea acestei interdicţii poate angaja responsabilitatea civilă şi penală a falsificatorului, împotriva căruia Armopav SRL îşi rezervă dreptul de a solicita despăgubiri pentru întregul prejudiciu produs.

 

8. MĂRCI,    DENUMIRI    COMERCIALE    ŞI     DREPTURI    DE     PROPRIETATE INDUSTRIALĂ

 • Armopav SRL este proprietarul drepturilor ataşate mărcilor, numelor de firme, denumirilor comerciale, firmelor şi a altor drepturi de proprietate industrială, a căror existenţă şi validitate este recunoscută în mod expres de către toţi utilizatorii.

 

9. PROTECŢIA DATELOR PERSONALE

9.1. Armopav SRL se angajează să ia toate măsurile rezonabile pe care le are la dispoziţie pentru a păstra confidenţialitatea datelor personale puse la dispozitie de Clienti. Pentru mai multe informații despre Politica noastră de protectia a datelor personale, vă rugăm să accesați acest link: https://armopav.ro/politica-de-confidentialitate/

 

10. LEGISLAŢIA APLICABILĂ ŞI COMPETENŢA

10.1.   Acesti Termeni şi Conditii sunt supusi legislaţiei române. În caz de litigiu şi în lipsa unui   acord amiabil între Vânzător şi Client / Clienţi, soluţionarea cazului revine instanţelor competente din Romania.

 

11. FORTA MAJORA

 • Nici una din parti (Vanzatorul / Clienti) nu va fi raspunzatoare pentru neexecutarea obligatiilor sale contractuale, daca o astfel de neexecutare la termen si/sau in mod corespunzator, total sau partial este datorata unui eveniment de forta majora. Forta majora este evenimentul imprevizibil, in afara controlului partilor si care nu poate fi evitat.
 • Daca in termen de 15 (cincisprezece) zile de la data producerii lui, respectivul eveniment nu inceteaza fiecare parte va avea dreptul sa notifice celeilalte parti incetarea de plin drept a contractului fara ca vreuna dintre ele sa poata pretinde celeilalte alte daune-interese.

 

12. RĂSPUNDERE

12.1.Vanzatorul nu este responsabil pentru situațiile în care Site-ul nu functionează sau funcționează necorespunzător ori parţial, ori pentru situaţiile în care contul / cardul a fost pierdut, furat sau nu functionează temporar.

 

13. MODIFICĂRILE TERMENILOR SI CONDIȚIILOR

13.1.Vânzătorul poate modifica in orice moment acesti Termenii si Condiții de utilizare website. Versiunea în vigoare a acestora va fi disponibilă permanent, pe site-ul https://armopav.ro/.

 • .În cazul în care Clientul nu se opune, în scris (utilizând formularul de contact disponibil pe Site), aplicării noilor Termeni și Condiții de utilizare website în termen de 2 săptămâni de la publicarea versiunii modificate pe site-ul https://armopav.ro/ se va considera că modificările aduse Termenilor si Condițiilor de utilizare website sunt acceptate si sunt aplicabile Clientului de la data afisarii pe Site.
 • Prin crearea si utilizarea Contului, Utilizatorul/ Clientul isi asuma raspunderea pentru mentinerea confidentialitatii datelor de Cont (user si parola) si pentru gestionarea accesarii Contului, si, in masura permisa de legislatia in vigoare, este responsabil de activitatea derulata prin intermediul Contului sau.
 • Prin crearea Contului si/sau utilizarea Continutului si/sau plasarea Comenzilor, Clientul / Utilizatorul/ Cumparatorul accepta in mod expres si fara echivoc Termenele si Conditiile de utilizare website in versiunea disponibila pe Site la data crearii Contului si/sau utilizarii Site-ului si/sau la data plasarii Comenzii.

Pentru orice intrebari cu privire la Termenii si Conditiile de utilizare website, Clientii pot contacta Vanzatorul la email: office@armopav.ro sau la numerele de telefon afisate pe site aferente fiecarui magazin.